Șeful Peugeot-Citroen susține că nu se concentrează pe un parteneriat cu Fiat-Chrysler: “Evaluăm mai multe oportunități, dar nu țintim o anumită companie”

Publicat joi, 04.04.2019 11:47 de Paul Cosma

Grupul PSA nu se concentrează pe negocierea unui parteneriat cu Fiat-Chrysler, după cum a declarat CEO-ul Carlos Tavares. “Nu țintim o anumită companie”, a spus Tavares, menționând că Peugeot-Citroen evaluează mai multe oportunități de colaborare.

Dorința francezilor de la PSA de a găsi parteneri în industria auto a dat naștere mai multor speculații care au apărut în ultima perioadă în presa internațională.

De cele mai multe ori, PSA a fost menționat alături de Fiat-Chrysler, cu care ar fi urmat să fuzioneze (variantă respinsă de FCA) sau cu care ar urma să semneze un

parteneriat pentru dezvoltarea mașinilor electrice.

CEO-ul Carlos Tavares a subliniat că PSA nu se concentrează pe negocierea unui parteneriat cu Fiat-Chrysler, ci că evaluează mai multe oportunități.

“Nu țintim o anumită companie. Dacă va exista o oportunitate, o vom discuta,” a declarat Tavares.

Grupul Fiat-Chrysler este văzut drept un candidat ideal pentru fuziunea cu PSA datorită expunerii sale pe piața din Statele Unite și pentru că deține brandul Jeep.

Via Automotive News