Suzuki S-Cross Concept - al doilea teaser oficial

Publicat marţi, 18.09.2012 15:50 de Bogdan Mirică

Suzuki va expune la Salonul de la Paris conceptul S-Cross. Japonezii prelungesc aşteptarea fanilor cu un nou teaser, ce trădează aspectul posterior al prototipului.

Suzuki vrea sa ofere publicului o surpriză în cadrul Salonului Auto de la Paris. Ea a fost deja anticipată de un teaser, publicat la începutul lunii august, şi este acum amplificată de o a doua imagine a conceptului pe care îl vom vedea săptămâna viitoare.

Prototipul, despre care Suzuki spune că va oferi stabilitate şi soliditate, se va numi S-Cross şi va încerca să dea naştere unui model complet nou pentru constructorul japonez.

Tot Suzuki a emis un comunicat de presă în care se arată: ”Emoţie, calitate şi eficienţă aerodinamică - acestea sunt trăsăturile care stau la baza proiectării lui S-Cross. Designul interpretează cât mai bine dinamismul, dar şi soliditatea, oferindu-i conceptului un aspect inovativ. Liniile dinamice şi distinctive se regăsesc la nivelul întregii caroserii.”

Deşi constructorul asiatic refuză să ofere momentan informaţii despre conceptul de la Paris, a doua imagine de tip teaser trădează un posterior cu design sportiv, dominat de blocuri optice cu lumini LED, bosaje ceva mai largi şi un logo Suzuki de mari dimensiuni.