Teaser video cu viitorul Mercedes-AMG GT R Pro: supercarul german a fost filmat pe Nurburgring în timpul unui tur cronometrat

Publicat marţi, 27.11.2018 13:11 de Cornel Șocariciu

Mercedes a publicat un teaser video cu viitorul AMG GT R Pro. În cadrul clipului apar și cadre filmate pe Nurburgring, semn că supercarul german a parcurs un tur cronometrat pe Iadul Verde. Noul AMG GT R Pro va fi prezentat în 28 noiembrie în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.

Anul acesta, Mercedes-Benz a pregătit o listă lungă cu premiere pentru Salonul Auto de la Los Angeles. În cadrul evenimentului de peste Ocean, nemții vor prezenta în premieră noul AMG GT R Pro.

Modelul este descris drept o ediție limitată, iar viitorul model dezvoltat de constructorul german preia o serie de elemente aerodinamice de pe versiunile de circuit AMG GT3 și AMG GT4.

Pentru a îndulci așteptarea, nemții au publicat un teaser video cu viitorul AMG GT R Pro. În cadrul clipului apar și o serie de cadre filmate pe Nurburgring, în timp ce în partea de jos a ecranului este afișată harta circuitului german, semn că Mercedes-AMG GT R Pro a fost exploatat la maxim pe un tur cronometrat. Cel mai probabil, timpul realizat pe Iadul Verde va fi făcut public în 28 noiembrie, ziua în care AMG GT R Pro va fi expus în premieră la Los Angeles.

Conform primelor informații, viitorul AMG GT R Pro va avea o masă totală mai mică, comparativ cu versiunea din care derivă, și un motor V8 de 4.0 litri biturbo de peste 600 de cai putere.

Tot în cadrul evenimentului din Los Angeles, fanii Mercedes vor putea admira gama AMG GT facelift. Pentru moment, reprezentanții constructorului german spun că au pregătit câteva modificări minore la nivelul designului, plus o serie de îmbunătățiri pentru interior.