Tratament special din partea Brabus: Mercedes-Benz Clasa A primește modificări estetice minore și ceva mai multă putere

Publicat miercuri, 05.12.2018 16:53 de Cornel Șocariciu

Tunerul german Brabus oferă un pachet de performanță și un kit estetic pentru Mercedes-Benz Clasa A. Motorul de 2.0 litri benzină oferă acum 270 CP, iar accelerația de la 0 la 100 km/h se desfășoară în 5.9 secunde.

Casa de tuning Brabus a pregătit un pachet de performanță și un kit de caroserie pentru noua generație Clasa A. Versiunea A 250 a fost aleasă de nemți pentru montarea pachetului de performanță PowerXtra B25S.

În varianta de serie, motorul de 2.0 litri pregătit de Mercedes-Benz produce 224 CP și 350 Nm. Mulțumită kit-ului dezvoltat de Brabus, puterea crește până la 270 de cai, în timp ce cuplul motor ajunge la 430 Nm (+80 Nm).

Conform oficialilor Brabus, accelerația de la 0 la 100 km/h are loc acum în 5.9 secunde, cu 0.3 secunde mai rapid comparativ cu versiunea de serie a lui A 250. Viteza maximă este limitată la 250 km/h.

Tunerul german a pregătit un sistem de evacuare modificat. Acesta integrează patru terminații, iar conform Brabus, clienții pot alege și un difuzor de aer modificat.

Tot la nivel estetic, Clasa A primește un spoiler frontal cu elemente noi de design, praguri laterale cu ornamente negre și o aripă spate generoasă.

Reprezentanții Brabus spun că în perioada imediat următoare vor veni pe piață și cu un pachet de performanță dezvoltat special pentru motorizările diesel.