Ultima strigare: Mercedes-Benz a publicat o imagine teaser cu viitorul Clasa X, model care debutează în această seară

Publicat marţi, 18.07.2017 15:01 de Cornel Șocariciu

Mai avem câteva ore de așteptat până la debutul pick-upului Mercedes-Benz Clasa X. Cei care nu mai au răbdare, își pot pune imaginația la treabă, întrucât nemții au mai publicat o fotografie teaser.

Deși mai sunt câteva ore până la debutul versiunii de serie Mercedes-Benz Clasa X, oficialii germani s-au gândit să mai ofere o imagine teaser cu viitorul pick-up. Evenimentul va avea loc în Cape Town și va putea fi urmărit începând cu ora 20:10, ora României.

Așa cum probabil intuiți, varianta de serie a conceptului cu același nume o să fie ceva mai "cuminte". Totuși, din clipul teaser pe care l-am văzut săptămânile trecute, grila masivă și blocurile optice supradimensionate vor fi păstrate.

Versiunea de serie Mercedes-Benz Clasa X mizează pe arhitectura lui Nissan Navara, însă promite un interior demn de numele pe care îl poartă. Conform informațiilor anterioare, viitorul pick-up produs de nemți va putea transporta 1.1 tone și va putea tracta până la 3.5 tone.

Rapoartele spun că Mercedes-Benz Clasa X o să fie produs la uzina Nissan din Barcelona, aceeași fabrică unde are loc asamblarea lui Navara. Totodată, pick-upul german va fi construit și în Argentina, întrucât America de Sud este o piață profitabilă pentru acest tip de vehicule. Cu informații complete, dar și cu o galerie foto vom reveni în cursul acestei seri.

Via | Motor1

  • Cyrus, marţi, 18.07.2017 15:53

    Asteptam cu nerabdare si Mercedes T-Class (T de la tractor)

  • Hans, marţi, 18.07.2017 18:49

    Poate nu ai auzit de Unimog. Oricum daca nici asta nu e masina de ghiorlan nu stiu care mai este. Asteptam versiunea cu jante de 30".