Un exemplar Mercedes-AMG One, distrus de flăcări în timpul transportului

Publicat luni, 22.05.2023 15:54 de Tiberiu Safta, Foto: The Sun

Unul din cele 275 de exemplare ale lui Mercedes-AMG One a fost distrus de flăcări pe o șosea din Marea Britanie. Exemplarul era transportat într-o remorcă, însă nu se cunoaște cauza incendiului.

Mercedes-AMG One este, cu siguranță, unul dintre cele mai exclusiviste modele de înaltă performanță din epoca modernă. Hypercar-ul cu motorul său unic de 1.6 litri V6 turbo hibrid, care conține tehnologie preluată direct din Formula 1, va fi construit în 275 de exemplare. Din păcate, un exemplar a fost distrus recent din cauza unui incendiu.

Incidentul s-a petrecut săptămâna trecută, pe o autostradă din Marea Britanie. Exemplarul era transportat într-o remorcă, însă cauza incendiului este necunoscută. Unele surse precizează că incendiul ar fi plecat de la bateria pentru sistemul hibrid al modelului. Alte surse spun, însă, că incendiul a pornit de la frânele încinse ale camionului care transporta exemplarul.

În orice caz, exemplarul a fost distrus complet. Din fericire, nimeni nu a fost rănit în timpul incidentului. Mașina distrusă fusese deja vândută unui client dintr-o țară nespecificată. Deocamdată, Mercedes-AMG nu a anunțat compensațiile pe care le va primi clientul afectat. Cel mai probabil, constructorul german va mai construi un exemplar suplimentar care să înlocuiască mașina arsă.

via The Sun

  • petrush, luni, 22.05.2023 19:33

    nu fi-ti ingrijorati! nu era a mea. poate a lu nea nelu.

  • Mircea Badea, marţi, 23.05.2023 02:27

    si-a dat foc stiind ca va fi alergat de electrice.. era pus pe sleep?

  • Dutz, marţi, 23.05.2023 07:49

    Sigur de la baterie… păcat de ea :(

  • oricine, marţi, 23.05.2023 09:10

    Până și aici se vede că fac mașini de top. Nu am văzut mașină care să ardă mai bine până la ultimul șurub.