Un nou teaser al monovolumului bazat pe Toyota Prius

Publicat sâmbătă, 25.12.2010 14:59 de Mircea Meșter

Toyota promite că monovolumul bazat pe Toyota Prius va avea un spațiu pentru bagaje mai mare cu 50% față de cel al actualului hatchback.

Toyota a confirmat oficial faptul că a doua versiune de caroserie din familia Prius, un monovolum compact bazat pe hatchback-ul deja existent, va apărea în premieră mondială la Salonul Auto de la Detroit, care va avea loc la mijlocul lunii ianuarie 2011. Odată cu aceasta confirmare a venit un al treilea teaser al viitorului model, acesta prezentându-ne, de această dată, compartimentul pentru bagaje al viitorului monovolum hibrid nipon.

Conform singurei informații publicate de Toyota, volumul portbagajului acestui model va fi cu 50% mai mare decât cel al lui Prius hatchback, ceea ce înseamnă că noul monovolum va avea o capacitate pentru bagaje de circa 660 de litri. În aceeași fotografie-teaser vedem că noul monovolum bazat pe Prius va pune la dispoziția clienților Toyota un acoperiș panoramic dublu. În anterioarele fotografii cu interiorul, modelul Toyota ne-a fost prezentat împreună cu un sistem multimedia prezent în premieră în gama constructorului japonez.

Noul Prious monovolum va fi dezvăluit în 10 ianuarie, în prima zi de presă a Salonului Auto de la Detroit.

via | Toyota