VIDEO: Audi, BMW, Chevrolet și Lamborghini s-au întrecut în reclame de Crăciun

Publicat marţi, 28.12.2021 15:24 de Tiberiu Safta

Cu ocazia Crăciunului, mai mulți producători auto au pus în scenă câteva clipuri video prin care sărbătoresc acest eveniment. Printre cele mai inspirate reclame se numără cele publicate de Audi, BMW, Chevrolet și Lamborghini.

În fiecare an, mai ales în toiul sărbătorilor de Crăciun, mulți producători din industria auto publică materiale video prin care fac își promovează modelele, dar și spiritul invernal. Anul acesta, cele mai interesante clipuri au fost publicate de Audi, BMW, Chevrolet și Lamborghini.

AUDI

Audi a realizat o reclamă cu noul model electric e-Tron GT. În reclamă este prezentat un Moș Crăciun modern, tânăr, care poartă un sacou cu o cravată în loc de tradiționalele haine roșii. Unul dintre asistenții săi îi face cunoștință cu noua mașină, care înlocuiește vechea sanie trasă de reni.

BMW

În reclama realizată de BMW este prezent actorul Christopher Waltz, care conduce, la începutul reclamei, un vechi BMW 3.0 CSL. Acesta este așteptat la o petrecere de crăciun în cadrul sediului BMW din Munchen. Pentru că un astfel de eveniment nu este pe placul lui, încearcă să fugă de la petrecere.

În ciuda eforturilor, acesta nimerește chiar în camera unde are loc petrecerea. La final, actorul are parte de o plimbare cu BMW iX, SUV-ul pur electric al constructorului bavarez.

În film își mai fac apariția și Supercar Blondie, o creatoare de conținut video pe platforma Youtube, și prezentatoarea Alexa Chung.

CHEVROLET

Chevrolet a realizat o reclamă gata să stârnească emoții profunde. Reclama începe cu un tată care îi aduce un omagiu soției sale, ce nu mai este în viață. În garajul lui se află un Chevrolet Impala din 1966, ce i-a aparținut soției sale.

Mașina nu se află într-o stare grozavă, însă fiica bărbatului se hotărăște să-i facă o surpriză tatălui său de Crăciun. Mașina este scoasă din garaj și restaurată în secret. În ziua de Crăciun, tatăl este surprins să vadă mașina restaurată și o scoate la o plimbare alături de fiica lui.

LAMBORGHINI

Reclama începe cu un copil care deschide trei cadouri primite în ziua de Crăciun. Primul este un skateboard și al doilea este o chitară. În cutia celui de-al treilea cadou se află o telecomandă și un bilet care îl îndeamnă pe copil să se uite pe geam.

În curte se află un Lamborghini Huracan roșu, iar copilul pare să controleze mașina cu ajutorul telecomenzii. La final, însă, aflăm că cineva se află la volanul mașinii și îl scoate la plimbare pe cel mic.

via Motor1

  • bravos, marţi, 28.12.2021 15:59

    lambo, la momentul momentul1,24 a lasat dara de ulei,care la momentul 0,43 nu se vede.???

  • Mircea Badea, miercuri, 29.12.2021 02:15

    cat de urat de benveul!! asa ceva..

    danu4life, joi, 30.12.2021 22:25

    Urat cu spume!

  • danu4life, joi, 30.12.2021 22:23

    Cea de la Chevrolet e cea mai tare de departe!