VIDEO: Arnold Schwarzenegger și Salma Hayek joacă în reclama BMW difuzată la Super Bowl

Publicat duminică, 13.02.2022 10:05 de Tiberiu Safta

Cu ocazia celui mai mare eveniment sportiv din SUA, Super Bowl, BMW va prezenta o reclamă pentru modelul electric iX. În reclamă joacă Arnold Schwarzenegger și Salma Hayek, în rolul zeilor greci antici Zeus și Hera.

BMW va lansa, oficial, modelele electrice iX și i4 pe piața din Statele Unite. SUV-ul electric va fi disponibil peste Ocean din luna martie. Până atunci, compania germană dorește să-l introducă publicului american într-o manieră spectaculoasă.

Pentru asta, BMW a lansat o reclamă nouă cu iX în prim plan, prezentată cu ocazia evenimentului Super Bowl. Acesta este cel mai mare eveniment sportiv al anului în Statele Unite, deoarece marchează finalul de sezon al campionatului de fotbal american, NFL. De foarte mulți ani, evenimentul reprezintă o oportunitate pentru marii constructori de mașini să lanseze modele noi prin difuzarea unor reclame speciale.

În acest an, BMW a lansat o reclamă de 60 de secunde care îi are în rolurile principale pe Arnold Schwarzenegger și Salma Hayek. Actorul american de origine austriacă joacă rolul lui Zeus, zeul grec care controlează fulgerul, iar actrița americană de origine mexicană joacă rolul zeiței Hera.

Reclama a fost regizată de către Bryan Buckley, nominalizat de două ori la Premiul Oscar și cu peste 65 de reclame special făcute pentru Super Bowl. Spot-ul publicitar poate fi văzut mai jos.

via BMW

  • Mircea Badea, luni, 14.02.2022 05:08

    zeii nu se plimba cu libarci, decat saracii! zeii o ard in decapotabile..

  • Kirotractor, luni, 14.02.2022 10:56

    Arnold și-ar face mai bine un upgrade la mușchi, că-i cam fleșcăit lately. Imagine are însă (...încă, chiar și după faza penibilă cu ”f.ck your liberty”) iar bavarezii știu bine ce butoane să apese întru promovarea oricărei hidoșenii.

  • jiji, marţi, 15.02.2022 10:23

    Foarte tare reclama de departe cea mai reusita. Gaseti in meltenica locuitori care sa comenteze multi fiind la nivel de sofer de duba dar na isi merita soarta sa traiasca in meltenica!

  • jiji, marţi, 15.02.2022 10:24

    Se stie ca pe plan mondial romanake a dat numai experti in design isi permit sa comenteze si mai ales sa critice!