Jeep Renegade facelift: SUV-ul de clasă mică va primi îmbunatățiri la interior în septembrie

Publicat joi, 01.02.2018 15:36 de Daniel Popescu

Jeep pregătește un facelift pentru modelul Renegade, care va include în special îmbunatățiri la interior. În viitor, modelul va avea și o versiune plug-in hybrid.

Actuala generație a lui Jeep Renegade este disponibilă pe piața din România începând din 2015, iar constructorul american din cadrul Alianței Fiat-Chrysler lucrează deja la un facelift despre care publicația britanică Autocar afirmă că va fi prezentat în prima parte a acestui an înainte de a fi disponibil la vânzare începând din septembrie.

Sursa citată afirmă că modificările vor fi minime la interior, principalele noutăți urmând să fie reprezentate de o restilizare a luminilor de zi LED. În schimb, interiorul va avea parte de o reconfigurare mai amplă, inclusiv prin utilizarea unui sistem de infotainment cu ecran mai mare decât cel actual de 6.5 inch. Prin creșterea în dimensiuni a display-ului, Jeep va elimina și o parte din butoanele clasice, în trend cu ceilalți mari constructori.

Nu este foarte clar ce noutăți vom regăsi sub capotă, însă Jeep a confirmat anterior că, cel târziu în 2020, fiecare model va beneficia și de o versiune plug-in hybrid.

Renegade este cel mai bine vândut model Jeep pe Bătrânul Continent, astfel ca facelift-ul programat pentru acest an va avea o importanță majoră în strategia pe termen lung a constructorului.

Via Autocar

  • gaga, joi, 01.02.2018 16:20

    Au reusit s-o aseze la sol? https://www.youtube.com/watch?v=dCEthdH7iYw

  • G, joi, 01.02.2018 18:55

    Da, au reușit: https://www.youtube.com/watch?v=tt_CdR6C-Ek