Un nou teaser cu viitorul Mitsubishi L200 facelift: pick-up-ul va fi prezentat în 9 noiembrie

Publicat marţi, 16.10.2018 12:58 de Cornel Șocariciu

Mitsubishi a publicat o fotografie teaser cu L200 facelift, pick-up-ul pe care producătorul japonez îl prezintă în 9 noiembrie. Modelul constructorului nipon ar urma să preia o serie de elemente estetice de pe Outlander, în timp ce sub capotă, clienții vor găsi același motor diesel de 2.4 litri.

Mitsubishi a publicat o nouă fotografie teaser cu viitorul L200 facelift. Pick-up-ul pregătit de constructorul japonez va fi prezentat în 9 noiembrie.

Pentru moment, reprezentanții Mistubishi nu au oferit detalii suplimentare despre versiunea revizuită a lui L200, însă voci apropiate companiei vin cu o serie de informații interesante. Mitsubishi L200 facelift ar urma să păstreze designul general, însă japonezii vor pregăti câteva linii noi inspirate din look-ul lui Outlander.

De asemenea, surse apropiate companiei spun că pick-up-ul producătorului nipon va primi și o serie de îmbunătățiri la nivelul habitaclului.

În urmă cu scurt timp, Mitsubishi a anunțat că renunță la motorizările diesel din gamă, singura excepție fiind L200. În aceste condiții, varianta restilizată a pick-up-ului japonez ar urma să fie oferită tot cu motorul diesel de 2.4 litri disponibil în prezent cu transmisie manuală sau automată.