Viitoarea generație Volkswagen Amarok: display tip portret și peste 30 de sisteme de asistență

Publicat vineri, 10.06.2022 15:33 de Alexandru Monenciu

Constructorul german de automobile a publicat o nouă imagine teaser cu viitoarea generație Amarok. Este prima care ne ocazia să aruncăm o privire, chiar și digitală, în interior.

Viitoarea generație Volkswagen Amarok este unul dintre cele mai așteptare pick-up-uri. Modelul german va fi dezvoltat pe aceeași arhitectură ca Ford Ranger, iar debutul este programat pentru data de 6 iulie.

Până atunci, însă, divizia Volkswagen Vehicule Comerciale continuă campania de promovare și publică acum o nouă imagine teaser. Una care ne deschide, cel puțin digital, ușa viitorului Amarok.

Potrivit germanilor, display-ul central de tip portret va putea fi comandat în versiuni de 10 sau 12 inch. Acesta integrează, printre altele, sistemul de climatizare, dar și funcția de încălzire a scaunelor față.

Totodată, Volkswagen anunță că viitorul Amarok va oferi peste 30 de sisteme de asistență, 20 dintre acestea fiind o premieră pentru acest model.

Lista include asistent pentru păstrarea benzii de rulare, asistent pentru schimbarea benzii și sistem de recunoaștere a indicatoarelor rutiere.

via Volkswagen Vehicule Comerciale

  • olteanu, marţi, 14.06.2022 18:22

    Foarte original! Glumesc...seamana izbitor partea de ecran si guri de aerisire cu Megane/Talisman/Koleos.

  • Mana-rece-suflet-cald, miercuri, 15.06.2022 18:44

    Și cu Volvo...