Viitorul Hyundai Ioniq 7 va debuta în iunie

Publicat miercuri, 21.02.2024 11:13 de Tiberiu Safta

Potrivit celor mai noi informații din presă, viitorul Hyundai Ioniq 7 ar urma să fie lansat în luna iunie. Acesta va fi un SUV electric cu 3 rânduri de scaune.

Gama de modele electrice Hyundai Ioniq va avea un nou membru din vara acestui an. Mai exact, este vorba despre Ioniq 7, un viitor SUV electric cu 3 rânduri de scaune. Noul model va fi prezentat în luna iunie, potrivit presei din Coreea de Sud. Acesta va debuta în cadrul ediției din acest an a Salonului Auto de la Busan.

Noul model a fost deja surprins în timpul testelor publice de către fotospioni. Mașina a fost bine ascunsă sub camuflaj și nu au fost vizibile prea multe detalii la exterior. În schimb, există câteva imagini cu interiorul noului model, acolo unde putem vedea un instrumentar digital și un ecran central de dimensiuni mari. De asemenea, sunt prezente și două ecrane pentru oglinzile virtuale montate în panourile portierelor.

Cel mai probabil, noul Hyundai Ioniq 7 va împărtăși câteva dintre elementele tehnice importante cu Kia EV9. Hyundai nu a oferit detalii despre noul model și nici nu a confirmat data lansării lui Ioniq 7.

via Carscoops

  • Ion, miercuri, 21.02.2024 20:28

    Asa, asa, dati inainte cu modele de 70-100 mii euro ca doar acolo se fac profituri bune. Pe cand si ceva pentru mase, un ioniq 1, ceva? Aveti dreptate.. in 2077!