Viitorul Mercedes-Benz Clasa C, spionat în timpul testelor: modelul de segment mediu va fi prezentat în 2020

Publicat joi, 14.03.2019 12:32 de Cornel Șocariciu

Mercedes-Benz Clasa C, modelul care an de an reușește performanțe excelente în materie de vânzări, va primi o generație nouă în 2020. Conform primelor informații, nemții pregătesc mici modificări estetice și un interior mult mai modern.

La începutul anului trecut, Mercedes-Benz a prezentat Clasa C facelift (foto). Modificările estetice și tehnologice au fost minore și au vizat împrospătarea ușoară a unuia dintre modelele care duc greul creșterii care au dus Mercedes-Benz pe prima poziție în clasamentul vânzărilor premium din ultimii ani.

Pentru a rămâne în cursa pentru supremația vânzărilor din segmentul premium, Mercedes-Benz pregătește deja viitoarea generație Clasa C. Prototipurile destinate testelor au fost deja surprinse de fotografii spion în timpul sesiunilor desfășurate în condiții de iarnă.

Conform primelor informații, noul Clasa C nu va primi modificări estetice consistente comparativ cu actuala generație, însă vor exista modificări în dreptul dimensiunilor (lungime și amptament mai mari). De asemenea, vor exista și o serie de accesorii noi de caroserie care vor îmbunătăți aerodinamica modelului de segment mediu.

Pentru interior, nemții vor pregăti o versiune actualizată a sistemului MBUX (Mercedes-Benz User Experience), tehnologie care a debutat în premieră pe Clasa A. Totodată, planșa digitală de bord (instrumentarul de bord și ecranul central) ar urma să fie inspirată de cea oferită în prezent pe hatchback-ul de clasă compactă.

În acest moment nu există informații cu privire la viitoarea gamă de motorizări, dar cu siguranță constructorul german pregătește și o serie de unități cu sistem hibrid de propulsie. Din gama lui Clasa C nu vor lipsi versiunile semnate de divizia de performanță AMG.

Via | Motor1

  • Meteorologogu, joi, 14.03.2019 21:37

    Astept cu mare nerabdare versiunea alltrack :)