Volvo C30 modificat cu accesorii R-Design

Publicat marţi, 05.02.2008 16:32 de Bogdan Mirică

Volvo a lansat un pachet de accesorii R-design pentru hatchback-ul C30, care aduce modificari doar la nivel vizual.

Volvo vrea sa scoata inca o data in evidenta spiritul agresiv al hatchback-ului C30 si anunta un nou pachet de accesorii create de divizia de tuning R-Design. Si de aceasta data R-Design se va ocupa doar de aspectul interior si exterior si nu de performantele micului model.

Versiunea de top a hatchback-ului suedez va beneficia in continuare de serviciile propulsorului cu cinci cilindri, supraalimentat, care dezvolta 227 cai putere si de transmisia cu cinci trepte Geartronic.

La exterior, noul pachet R-Design vine cu accesorii sportive ca: eleron montat pe acoperis, tevi de esapament cromate cu diametru mare, jante de 18 inch Atreus, oglinzi retrovizoare, grila frontala si logo-ul Volvo cu finisaj argintiu mat precum si un bodykit mai agresiv.

La interior, pasagerii sunt tratati cu tapiserie din piele crem imprimata cu logo-ul R-Design, instrumentar de bord pe fundal albastru si un pachet de insertii din aluminiu. Look-ul exclusivist al interiorului este completat de volanul imbracat in piele cu logo-ul R-Design si de schimbatorul, pedalele si pragurile cu insertii de aluminiu.

Confortul interior si sarcinile soferului sunt  facilitate de navigatia prin satelit cu actualizare a traficului, ecran DVD, scaunul soferului reglabil electric, acoperis panoramic, faruri bi-xenon si un sistem de sonorizare premium de tipul Dynaudio.

Exclusivitatea pachetului special este asigurata de faptul ca R-Design va comercializa doar 400 de astfel de kituri pentru Volvo C30, disponibile din pacate doar pe modelele vandute pe piata americana.

via | MotorAuthority