Whitmarsh: "Viitorul lui Kovalainen, neafectat de Monza"

Publicat luni, 14.09.2009 13:10 de Daniel Popescu

Martin Whitmarsh sustine ca viitorul lui Heikki Kovalainen la McLaren nu va fi afectat de rezultatul slab inregistrat in Marele Premiu al Italiei.

Bitanicul crede ca echipa a contribuit la rezultatul modest al finlandezului din cauza unei strategii nepotrivite a pneurilor.

Via | ITV

  • NeoGalaxy, luni, 14.09.2009 13:28
    @Ferrari & McLaren

    Uitandu-ma la timpii pe tur ai celor de sus, amandoua echipele puteau merge linistite pe o singura oprire la boxe, singura problema este motivul din cauza caruia nu au facut asa ceva. Schumi stia de strategie iar Whit stia cat consuma un motor Mercedes. Totusi Ross a mers pe o strategie foarte riscanta si a castigat. Evident ca multi vor spune ca au castigat pentru ca si-au folosit capul si materia grii si altii vor spune ca conteaza mai mult talentul si nu materia grii. Ceea ce conteaza este cum iti folosesti talentele si aici Ross a jucat admirabil. Cu Schumi a castigat si cu 3 si 4 opriri, cu Jenson si Rubi a castigat cu 1 o singura oprire, sau mai simplu, diferiti piloti diferite strategii :) Ca morala: Cursele se castiga cand iti folosesti talentele perfect, fie ca sunt driving skills sau grey matter skills :)))))