Audi TT Roadster

2.0 Benzina Turbo (TFSI) 230CP 4x2 Aut6

Tehnologie

5.0

Centrul întregului univers Audi TT este Virtual Cockpit şi display-ul său TFT de 12.3 inch, pe care vezi tot ceea ce te interesează în legătură cu maşina în care te afli. Calitatea grafică a acestuia este fantastică, iar faptul că distanţa dintre ochi şi ecran este mai mare decât cea întâlnită în cazul telefoanelor mobile de ultimă generaţie face ca rezoluţia 1440x540 să pară la fel de reuşită ca un Retina Display, de exemplu. Bonus pentru softul grafic dezvoltat special de Nvidia pentru Audi, animaţiile fiind fluide şi fără niciun semn de "oboseală". Ai şase butoane plus cel rotativ cu touch pentru a comanda tot ce înseamnă infotainment pe Audi TT, iar pasagerul din dreapta vede fără probleme printre volan şi bord tot ce se întâmplă pe acest display. 

Zona audio este semnată de Bang&Olufsen, iar sistemul de vârf prezent la maşina testată de noi reproduce sunetul în format 5.1, excepţional într-o incintă atât de mică precum habitaclul unei maşini de dimensiuni compacte. 

Dacă nu vă puteţi dezlipi de internet, Audi vă pune la dispoziţie pachetul Audi Connect, care înglobează toate funcţiile necesare pentru a transforma maşina într-un hub tehnologic. Ai Google Maps cu Street View și clădiri 3D implicit pentru București (am văzut Casa Poporului pe bord, între ceasuri), ai căutare prin Voice Control pe punctele de interes turistic, ai radio online, informaţii despre parcări şi toată gama de servicii care se leagă într-un fel sau altul de internet. Iar dacă ai probleme cu semnalul, Audi a inventat o cutie specială care-ţi leagă telefonul fără fir direct de antena maşinii, transformând-o astfel într-un prelungitor de recepţie a semnalului GSM. Vă urăm un abonament cu transfer de date sănătos.

  • Adi, miercuri, 19.08.2015 13:05

    Frumoasa jucaria nimic de zis. Dar cam scumpa. E o masina inutila cu care mergi de cateva ori pe an si atat. Eventual mai poate fi folosita in oras ca e micuta dar te papa la buzunar din cauza consumului prea mare pt. a fi masina de oras. Asa ca pica treaba cu masina de oras. Ramane o masina de fitze numai buna de dus la mare in 2 ! Daca ai familie trebuie sa te duci cu doua masini.

  • edi80, miercuri, 19.08.2015 21:51

    Frumoasa dar exagerat de scumpa si inutila..la ce mizerie e pe sttrazile noastre, numai cu decapotabila sa nu mergi..e o masina pentru un oras cald cu mai bine de 8 luni cald daca nu chiar tot anul..pentru Romania e o fita scumpa insa inutila!! si nu doar asta in general decapotabilele sunt inutile la noi! insa 65k pt o masina cu doua locuri si tol in cap...prostie curata!!

  • Jackson, joi, 20.08.2015 06:48

    Fratilor, trebuie sa intelegeti ca daca o masina nu e pe gustul vostru nu inseamnaca e un gunoi. Uitati-va la interior si la cum e ecranul ala si uitati-va la ce inseamna tt intre masini si mai vorbim dupa. Stiu ca romanul e obisnuit sa aiba o masina cu care poate cara si porcul si cu care merge si la nunta si la caminul cultural. Ar trebui sa treceti peste asta. Suntem in lumea civilizata unde fiecare masina are un rost si o logica. Nu se asteapta nimeni sa se cumpere zeci de milioane de tt-uri roadster. Dar cei care si-l vor cumpara ii vor gusta cu placere caracterul. asta vrea sa zica si autorul in text. Trebuie doar sa-l cititi ca nu doare

  • Andy, joi, 20.08.2015 11:23

    Ideea e ca majoritatea decapotabilelor (mai ales cele premium) se vand in SUA...Clar nu e o masina pentru Romania, insa asta nu inseamna ca nu exista anual cativa cumparatori si la noi care vor achizitiona modelul. Mie personal imi place mult digitalizarea bordului, renuntarea la clasicele "ace" care in afara de sentimentul retro nu au niciun avantaj. Sper sa vad pe viitor asa ceva si la marcile de volum, care pana acum, daca au avut asa ceva, au folosit afisaje simple, monocrom.

  • Ion, joi, 20.08.2015 13:49

    @Automarket Penibil!

  • Scorpionul_negru, joi, 20.08.2015 15:37

    @Andy Tie ! Mie nu imi place digitalizarea bordului. Le detest chiar. Dar asta e...Porsche ce a mai ramas nedigitalizat complet si clasele mai mici de masini. Nu as cumpara asa ceva niciodata. Nu imi plac bordurile de avion !