Nissan Navara

2.3 Diesel Turbo (dCi) 160CP 4x4 Man6 N-Connecta Cabina Dubla
4.1
de Dragoș Băltățeanu, Foto: Bogdan Paraschiv, marţi, 20 noiembrie

Prieten de nădejde

Știți prietenul acela pe care îl poți suna la orice oră din zi și din noapte? Care știi că te va ajuta indiferent ce problemă ai? Nu va sta pe gânduri și nu va face nazuri. Va fi acolo pentru tine, indiferent de zi, oră și situație meteo.

Ei bine, varianta automobilistică a acelui prieten este Nissan Navara. Este genul de automobil gata oricând pentru orice ai de făcut. Ai de mers pe autostradă până la mare? Sau pe drumuri forestiere până în vârf de munte? Poate vrei să cari toate cutiile de la Ikea sau vreo șase perechi de anvelope în bena încăpătoare? Sau, în cazul nostru, să îl escortăm pe colegul Bogdan Mirică și pe al său Nissan Leaf în încercarea de a ajunge la Sibiu cu un plin de curent electric? A reușit, dacă vă întrebați, și puteți citi aventura sa AICI și AICI.

Alături de noi pe drumul de la București la Sibiu am avut un Nissan Navara 2.3 160 CP N-Connecta echipat cu anvelope AT și vopsit în cea mai frumoasă culoare din gama pick-up-ului japonez: Savannah Orange. Iar dacă am avut mașina preț de 3 zile, ar fi fost păcat să nu profităm de ocazie și să n-o scoatem la un test ca la carte. On-road și off-road.

  • Tatraurs, miercuri, 21.11.2018 14:14

    Mai pui 15000 euro in plus si-ti iei Mercedes X-class.Ai aceeasi masina dar altfel te priveste lumea cand te vede cu steaua pe capota oprit pe trecerea de pietoni cu avariile puse prin Dorobanti.