Moştenitorul imperiului Red Bull, arestat în urma unui accident grav de circulaţie

Publicat marţi, 04.09.2012 16:51 de Sebastian Toma

Vorayud Yoovidhaya, moştenitorul imperiului Red Bull, a fost arestat după ce a lovit cu Ferrari-ul său motocicleta unui poliţist, care a decedat în urma rănilor suferite.

Nepotul creatorului energizantului Red Bull, Vorayud Yoovidhay, a fost arestat în Thailanda după ce a accidentat mortal un poliţist pe motocicletă. Vorayud Yoovidhay conducea un Ferrari FF gri şi acroşat motocicleta lui Wichien Klanprasert la ora 5 a.m ora locală. În urma impactului, moştenitorul imperiului Red Bull a fugit de la faţa locului la bordul supercarului italian cu tracţiune integrală, ca apoi să fie descoperit de poliţişti graţie dârei de ulei lăsate în urmă.

Se pare că accidentul a provocat o mică scurgere de ulei, care i-a ajutat pe poliţişti să găsească mai uşor făptaşul în cazul acestui accident.

Potrivit unor surse citate de CNN, un alt ofiţer de poliţie a încercat să muşamalizeze incidentul, dar acesta a fost deja suspendat. Între timp, Yoovidhaya a recunoscut implicarea în incident, dar acesta susţine că motocicleta poliţistului i-a tăiat calea. Moştenitorul imperiului Red Bull a fost acuzat de omucidere prin neglijenţă şi fugă de la locul accidentului, ca apoi să fie eliberat pe cauţiune. Avocatul care reprezintă familia Yoovidhaya a declarat că familia se va ocupa de pagubele cauzate de Vorayud.

Cauţiunea a fost stabilită la 500.000 de baht, echivalentul a 16.000 de dolari. Între timp, şoferul care a pretins că a cauzat incidentul, cel care încerca să colaboreze cu poliţistul care dorea să muşamalizeze acest accident, a fost amendat cu 6.000 de baht, echivalentul a 200 de dolari americani. Vorayud Yoovidhaya este un membru proeminent al uneia dintre cele mai înstărite familii din Thailanda şi este nepotul lui Chaleo Yoovidhaya, thailandezul care a fondat Red Bull împreună cu un investitor austriac.

Via CNN

  • un oarecare, marţi, 04.09.2012 20:17

    Deci puneti bani deoparte ca nu exista legi in fata banilor!