Aguri Suzuki, surprins de interdictia primita la Istanbul

Publicat luni, 05.05.2008 15:46 de Daniel Popescu

Aguri Suzuki a marturisit ca este surprins ca motorhome-ul si camioanele echipei Super Aguri nu au primit acordul de a intra in paddockul de la Istanbul-Park.

Seful micutei echipe japoneze a confirmat informatiile aparute in cursul zilei de duminica, potrivit carora reprezentatii circuitului de la Istanbul nu le-au permis camioanelor Super Aguri sa patrunda in paddock pentru Marele Premiu al Turciei de la sfarsitul acestei saptamani. Totodata, japonezul sustine ca nu intelege motivele care au stat la baza acestei decizii.

"Nu-mi vine sa cred, dar este adevarat ca nu am fost lasati sa intram pe circuit", a declarat Aguri Suzuki pentru presa de la Tokyo. "Nu stiu ce s-a intamplat. Nu inteleg motivul pentru care echipa, care a concurat normal la Marele premiu al Spaniei, nu poate fi admisa in paddock".

Super Aguri spera ca Honda sa permita concernului german Weigl Group sa sustina financiar echipa in viitorul apropiat, iar Suzuki a admis ca va lupta pana la capat pentru ca echipa sa sa participe in continuare in Formula 1. "Nu ar fi fost nicio problema daca am fi fost in negocieri cu Weigl Group inca din luna februarie. Nu vom ceda. Vom da totul si vom vedea ce putem face", a mai precizat Suzuki.

  • bobovis, marţi, 06.05.2008 01:32
    ..........stiri..........

    pana la urma v-ati tinut de "treaba": nici o zi fara o stire despre Super Agurii.......cum nici o masa fara peste...........aveti grija, maine trebuie sa luati punctele inapoi.............