Trulli, increzator in sansele sale

Publicat luni, 05.05.2008 17:21 de Daniel Popescu

Jarno Trulli este increzator ca echipa sa poate obtine in continuare performante bune in Marele Premiu al Turciei din acest weekend.

Totusi, italianul este constient de concurenta puternica in plutonul de mijloc si spune ca echipa trebuie sa dea tot ce are mai bun pentru a putea termina in primii 6.

"Sunt increzator pentru ca am demonstrat in Spania ca suntem foarte puternici, dar de asemenea am vazut ca trebuie sa trebuie sa performam la capacitate maxima pentru a ajunge in primii 6"

, a declarat Trulli in cadrul unui preview pentru echipa. "Lupta este atat de stransa incat cateva mici variabile pot face diferenta, asa ca trebuie sa muncim din greu. In acest sezon am fost competitivi pe toate circuitele, asa ca ar trebui sa ne asteptam la o calificare in top 10 si la castigarea unor puncte. Sunt determinat sa obtin un nou rezultat bun in acest weekend si cred ca suntem in masura sa facem asta".

Glock tinteste primele puncte Coechipierul sau, Timo Glock, este de asemenea optimist ca poate obtine un rezultat bun, fiind ambitionat si de victoria realizata in GP2 in 2006. "Am amintiri placute din Turcia pentru ca am avut rezultate bune acolo in GP2", a declarat Glock. "Masina noastra a fost competitiva pana acum in acest sezon si avem mai multe imbunatatiri pentru acest weekend, ceea ce demonstreaza cat de mult se munceste. Spania a fost un weekend dificil pentru mine si sper ca in Turcia sa am mai mult noroc si sa lupt pentru primele mele puncte cu Toyota".