Alonso admite ca Ferrari a fost mai rapida

Publicat luni, 17.09.2007 11:10 de Daniel Popescu

Fernando Alonso a admis ca masinile Ferrari au fost prea rapide in Marele Premiu al Belgiei, dupa ce s-a clasat pe locul 3. Kimi Raikkonen a dominat cursa, terminand pe primul loc, in fata coechipierului sau, Felipe Massa.

“Cred ca au fost prea rapizi pentru noi si am incercat sa tin pasul cu Felipe in prima parte, in speranta ca dupa oprirea la boxe voi reusi sa trec in fata. Dar incet incet s-au indepartat si dupa prima oprire cu siguranta nu i-am mai vazut”

, a spus Alonso. “In calificari am fost rapizi, insa in cursa nu am fost intr-o forma foarte buna”.

Spaniolul a explicat si ce s-a intamplat la startul cursei, cand a mers roata la roata cu coechipierul sau, Lewis Hamilton. “In primul viraj Felipe a blocat putin rotile din fata si a blocat interiorul. Nu am avut spatiu si am iesit prost din primul viraj. Cred ca Lewis a iesit de pe pista la iesirea din primul viraj si a fost putin avantajat, pentru ca am rulat roata la roata in al doilea viraj. Am fost norocos ca am fost pe interior si am reusit sa-mi mentin pozitia”, a dezvaluit dublul campion mondial.

  • gombot, luni, 17.09.2007 11:25
    Punctare

    De udne a strans cel de pe primul loc 17 puncte cand maximul posibil este de 14 puncte? Ferrari a luat 11 puncte si in rest cate 3 puncte McLaren, Kimi, Massa si Alonso. Ori userul nu poate avea decat unul dintre acesti piloti si ouna dintre echipe - Ferrari probabil.

  • daniel, luni, 17.09.2007 11:29
    @gombot

    Punctajul maxim pana in prezent este de 17 puncte si un user il putea obtine daca l-a avut, de exemplu, pe Massa si, dupa aparitia primei stiri, l-a schimbat cu Alonso sau Raikkonen.

  • reddog, luni, 17.09.2007 11:31
    @gombot

    a avut massa si ferrari,a schimbat pe massa cu ,kimi....fa socoteala si vezi ce punctaj iese!...mama ei de aritmetica !

  • de reddog, luni, 17.09.2007 11:39
    OK

    Hai ca nu om fi chiar asa batuti in cap! E un scenariu posibil insa avand in vedere aparitia stirilor de azi nu cred in varianta schimbarii rapide a pilotilor. Daca exista un interval mai mare intre aparitia stirilor as fi crezut, altfel....