Rosberg, “extrem de incantat” de locul 6 ocupat la Spa

Publicat luni, 17.09.2007 11:44 de Daniel Popescu

Pilotul echipei Williams, Nico Rosberg, a admis ca este “extrem de incantat” dupa locul 6 obtinut in Marele Premiu al Belgiei pe circuitul de la Spa-Francorchamps.

“Sunt extrem de incantat cu acest rezultat pentru ca am fost din nou a patra echipa si asta demonstreaza ca facem progrese de la o cursa la alta”

, a declarat Rosberg, care a reusit sa intre in puncte pentru a patra cursa consecutiv. “De asemenea, este bine pentru mine, pentru ca o masina buna mi-a permis sa arat ce pot face, iar acum reusesc constant sa intru in puncte. Acesta a fost obiectivul meu inca de la inceputul sezonului”, a adaugat Rosberg.

Pilotul german recunoaste superioritatea celor de la BMW si spune ca spera sa-si imbunatateasca pozitia in clasament in urmatoarele curse. “Cei de la BMW au fost prea puternici, asa ca locul 6 era tot ce puteam face. In special sunt bucuros ca m-am descurcat bine pe acest circuit provocator. Acum sper sa continui sa progresez si sa-mi imbunatatesc locul ocupat in clasamentul pilotilor in ultimele 3 curse ale sezonului”, a mai spus Rosberg.

  • cristobaluba, luni, 17.09.2007 12:07
    intrebare

    da sa dau puncte si in afara stirilor???

  • daniel, luni, 17.09.2007 12:36
    @cristobaluba

    Puncte se acorda doar in cadrul stirilor si evenimentelor oficiale.