Alonso: "Patru echipe sunt favorite la victorie in Bahrain"

Publicat joi, 11.03.2010 15:45 de Daniel Popescu

Fernando Alonso considera ca Ferrari, McLaren, Mercedes GP si Red Bull sunt favorite la victorie in prima cursa a sezonului 2010.

Cele patru sesiuni de teste din aceasta iarna au fost foarte echhilibrate din punct de vedere al fiabilitatii si a timpilor realizati, insa Ferrari a stabilit timpii reprezentativi la Jerez si Barcelona.

Acest lucru a condus la ipoteza ca Ferrari este marea favorita in cursa de debut din acest sezon din Bahrain, insa Fernando Alonso a minimalizat importanta testelor si spune ca titlul mondial se va castiga abia la finalul sezonului. Totodata, spaniolul a admis ca Force India si BMW-Sauber sunt intr-o crestere vizibila de forma comparativ cu sezonul precedent.

"Nu comparam prea mult timpii din iarna si nu facem predictii pentru prima cursa. Ne concentram pe programul nostru si incercam sa fim cat mai buni posibil la prima cursa. Cred ca oricare dintre echipele Red Bull Racing, Mercedes, McLaren si Ferrari poate fi favorita pentru aceasta cursa si pentru prima parte a sezonului. Iar echipe precum BMW-Sauber sau Force India vor avea de asemenea curse foarte bune".

"Vom da tot ce putem, suntem bine pregatiti si vrem sa fim campioni in noiembrie, nu in martie. Obiectivul este sa castigam titlu, asta nu este usor si trebuie sa muncim din greu pe parcursul urmatoarelor 10 luni", a declarat Alonso in cadrul conferintei de presa de joi organizata de FIA.

Via | GPUpdate

  • diesel08, joi, 11.03.2010 16:26
    foto

    http://www.planetf1.com/photo-gallery/6015496/The-Big-Five-In-Bahrain#photo=0

  • marianescu, joi, 11.03.2010 16:51
    Last minute NEWS:

    Aripa spate a monopostului McLaren a fost declarata de FIA ca REGULAMENTARA!