Schumacher: "Sunt agentul James Bond 007"

Publicat joi, 11.03.2010 15:27 de Daniel Popescu

Michael Schumacher a marturisit ca se simte precum agentul 007 din filmele cu James Bond, prin prisma celor sapte titluri mondiale cucerite in Formula 1.

Veteranul Michael Schumacher a intrat deja intr-un joc psihologic cu Lewis Hamilton, cu numai o zi inainte ca cei doi sa fie prezenti pentru prima oara pe pista.

Dupa ce pilotul echipei McLaren a declarat miercuri ca viseaza sa joace rolul agentului secret 007 James Bond din celebra serie de filme omonima, Schumacher i-a oferit o replica pe masura in timpul conferintei de presa din Bahrain.

"Probabil ca eu sunt James Bond, pentru ca am castigat al saptelea titlu mondial in Marele Premiu cu numarul 700. Asta inseamna ca 700 se poate citi 007", a declarat septuplul campion mondial cand a fost intrebat in ce productie de la Hollywood ar prefera sa joace.

Dupa ce jurnalistii prezenti la eveniment au gust din plin gluma germanului, Schumacher a facut cateva aprecieri si la adresa sezonului care va incepe in acest weekend, afirmand inca o data ca Mercedes GP nu se numara printre principalele favorite la victorie.

"Cel mai important lucru este ca probabil nu vom fi capabili sa castigam de la bun-inceput. Daca este posibil, atunci este grozav. Dar nu cred ca acesta este elementul fundamentral al sezonului. Evident, pentru mine obiectivul este sa obtin un rezultat bun la finalul sezonului, iar asta inseamna ca nu trebuie sa pierd prea mult la inceputul anului. Nu stiu unde vom fi exact", a mai declarat Schumacher.

Pilotul echipei Mercedes va fi sprijinit in Bahrain de sotia sa Corinna, care isi va arata astfel sustinerea pentru revenirea sa in Formula 1.

Via | Reuters

  • marianescu, joi, 11.03.2010 16:53
    Last minute NEWS:

    Aripa spate a monopostului McLaren a fost declarata de FIA ca REGULAMENTARA!