Alonso pierde teren in fata lui Hamilton

Publicat luni, 23.04.2007 14:44

Presa spaniola este ingrijorata in legatura cu soarta dublului campion mondial Fernando Alonso, despre care declara ca nu ar mai fi pilotul numarul unu al celor de la McLaren Mercedes.

Martin Whitemarsh, directorul executiv al team-ului anglo-german, a declarat in legatura cu acest subiect: "Nu vad de ce Lewis Hamilton nu ar deveni cel mai mare pilot din istoria Formulei 1"

.

Cu toate ca Norbert Haug, directorul de competitii de la McLaren, sustine ca Alonso nu are probleme cu succesul de care se bucura Hamilton, se pare ca in acest moment nu mai exista un favorit in cadrul echipei.

Intrebat ce parere are in legatura cu acest subiect, Fernando Alonso a spus: "Acesta este un subiect pe care trebuie sa il discutati cu Ron Dennis, numai el va poate da raspunsurile dorite".

  • marky_1709, luni, 23.04.2007 16:13
    asta e

    Alonso... Hamilton... poate o sa fie ca la Jacques Villeneuve... in loc sa progreseze, scad rezultatele; desi nu cred asa ceva. Ar fi interesant ca Hamilton, sa-i dea cateva lectii lui Alonso. S-a cam increzut baiatul..

  • Candino, luni, 23.04.2007 17:45
    fie ce o fi

    nu cred... Jacques a avut si putin noroc cand a castigat titlul si in orice caz nu era asa bun si calm ca si Alonso. Dar ai dreptate ca orgoliul lui Alonso ar trebui putin educat...

  • Bratosin, luni, 23.04.2007 21:34
    alonso ciuciu

    alonso e varza , a fost dintotdeauna, hamilton e mare , deja e mare , deci va imaginati cum va ajunge intr-un an , cel mult 2. nu sunt fan McLaren , Ferrari forevar, dar hamilton e tare.fapt confirmat si de rezultatele din cele 3 curse. 3 curse , 3 podiumuri .pt un debutant e mult

  • Giannig, miercuri, 25.04.2007 08:42
    stirile sunt bune, cei ce le comenteaza o cam iau pe camp

    Pe cand era la Renault , uneori Fisico era mult mai rapid decat Fernando; mai rapid decat e acum Hamilton. Totusi nimeni nu-i dadea peste bot lui Alonso ca e terminat. E singurul campion mondial de pe grila...chiar dublu campion. Asta nu se intampla degeaba.

  • Thunder, miercuri, 25.04.2007 08:56
    Alonso este si va fi

    Cei care-l vad pe Alonso jos sunt cu siguranta sustinatorii amaratului Shumi...baieti,nu va amagiti degeaba, Alonso va confirma...mai bine mergeti la culacare.