Haug: "Alonso nu are probleme cu succesul lui Hamilton"

Publicat luni, 23.04.2007 13:58

Norbert Haug, directorul de competitii de la McLaren, a declarat insistent ca Fernando Alonso nu are nicio problema cu succesul lui Lewis Hamilton si cu faptul ca britanicul l-a intrecut in cursa din Bahrain.

Dublu campion mondial en-titre, Alonso a terminat ultimul Grand Prix pe locul 5, la trei pozitii in spatele coechiperului sau. In urma acestor rezultate, Hamilton l-a ajuns pe Alonso in clasamentul general.


Norbert Haug a declarat: „Fernando l-a felicitat pe Lewis dupa cursa din Bahrain, suntem o echipa. Nu s-a simtit prea bine in Bahrain, franele nu l-au ajutat 100%, dar suntem in continuare alaturi de el. Fernando este un pilot de prima clasa”, a completat germanul.

 „Asa se intampla in curse, sunt 100% sigur ca Fernando putea sa-l intreaca pe Kimi in Bahrain, dar asa se intampla cateodata in sport. Ati vazut ca Fernando era in regula dupa cursa, a zambit si a dat bucuros interviuri presei”, a mai spus directorul de la McLaren.

Oficialul McLaren a sustinut ca nu exista o ordine in echipa, cei doi piloti fiind sustinuti in mod egal.
  • Giannig, miercuri, 25.04.2007 08:34
    yeah right

    Pe dracu a dat bucuros interviuri....nu stia cum sa ajunga mai repede in motorhome....nici eu nu as fi bucuros dupa o asemenea cursa.