Alonso spera intr-un rezultat bun

Publicat vineri, 09.05.2008 09:47 de Daniel Popescu

Fernando Alonso spera ca rezultatul dezamagitor al echipei Renault din Spania sa fie doar un accident.

Desi Renault au demonstrat la Barcelona ca au realizat un update important pentru R28, ambii piloti au fost nevoiti sa abandoneze in cursa de duminica. Totusi, Alonso este optimist ca echipa poate trece peste acest esec in cursa din acest weekend din Turcia.

"Asa sper, pentru ca stiam ca masina este mai buna inainte de Barcelona, dar a fost chiar mai buna decat ne asteptam. A fost o surpriza placuta si nu vrem sa credem ca a fost doar o cursa speciala pe un circuit potrivit masinii noastre"

, a declarat Alonso.

"Vrem sa confirmam forma noastra in Turcia si oricum pozitia noastra nu este atat de buna pe cat am vrea. Luptam pentru locul 7, iar primele 3 echipe sunt inca putin in fata noastra".

Pilotul spaniol a admis ca una dintre grijile sale este modul in care va lua startul in cursa. "Stim ca Ferrari incep mult mai bine decat noi", a adaugat el. "Am facut ceva calcule si am descoperit ca Ferrari au cea mai buna masina pe grila de start. La Barcelona, dupa primii 30-40 de metri ei erau ok, iar eu am derapat prea mult si am pierdut toata acceleratia. Comparativ cu Kubica si Hamilton startul meu a fost similar cu al lor. Singurii care au plecat mai bine decat noi au fost cei doi de la Ferrari, asa ca mai avem de munca".