Hamilton: "Imi lipsesc victoriile"

Publicat vineri, 09.05.2008 09:57 de Daniel Popescu

Lewis Hamilton spune ca ii lipsesc victoriile si spera sa puna capat dominatiei Ferrari in Marele Premiu al Turciei din acest weekend.

Hamilton spera ca de data aceasta sa repete succesul de la Melbourne. "Weekendul acesta vreau cu siguranta sa castig", a declarat Hamilton. "Imi este dor de victorii, asa ca acesta este planul meu".

Dupa cele trei victorii consecutive din ultimele curse, Ferrari au sosit la Istanbul din postura de favoriti. Cu toate acestea, Hamilton este optimist ca poate opri dominatia celor de la Ferrari.

"Oricum, niciodata nu am abordat cursele gandindu-ma ca sunt favorit, nu are nicio importanta. Felipe Massa a castigat aici in ultimii doi ani, dar suntem aici pentru a puna capat acestui lucru. Este acelasi lucru in fiecare weekend. Au facut o treaba buna in ultimele curse si vor forta pentru a continua in acelasi mod".

Pilotul McLaren isi pune bazele in abilitatile sale, dar si in capacitatea echipei sale de a-i oferi o masina pe masura. "Am incredere in echipa si in abilitatile mele, as ca nu am nicio dubiu ca putem face o treaba buna. Este mai usor sa vorbesc decat sa fac, dar cred ca vom avea un weekend bun".

  • petros, vineri, 09.05.2008 10:39
    Comentariu de la mine

    Au trecut 40 minute din calificari si nimeni pe pista

  • Sorin Blaj, vineri, 09.05.2008 12:35
    Si o sa-ti mai lipseasca

    mult timp de acum inainte.