Asistenta record la MP al Marii Britanii

Publicat marţi, 24.06.2008 16:41 de Daniel Popescu

Marele Premiu al Marii Britanii va bate toate recordurile de audienta in acest an, biletele fiind epuizate pentru toate cele trei zile de competitie.

Pentru prima oara in istoria Marelui Premiu al Marii Britanii, tribunele vor fi pline pentru antrenamentele de vineri, calificarile de sambata si cursa de duminica. Astfel, dupa ce organizatorii au anunta pe 6 iulie ca toate biletele pentru cursa de duminica au fost epuizate, acestia au vandut marti toate cele 65.000 de bilete pentru vineri si cele 85.000 de tichete pentru sambata. Oficialii circuitului s-au declarat surprinsi de afluenta de public.

"Cererea biletelor a fost incredibila. Cu numai trei saptamani in urma am anuntat ca biletele pentru cursa s-au epuizat, iar acum si biletele pentru antrenamente si calificari au fost vandute in totalitate", a declarat Richard Phillips, managerul circuitului de la Silverstone. "Vom fi la capacitate maxima in toate cele trei zile cu un record combinat de 240.000 de oameni. Atmosfera va fi fantastica. Am mai spus-o, avem cei mai buni suporteri din lume. Va fi un eveniment fantastic!".

Organizatorii au dezvaluit ca intentioneaza sa puna in vanzare biletele pentru cursa din 2009 inca de la finalul cursei de peste doua saptamani.