Trulli: "Pilotez mai bine ca niciodata"

Publicat marţi, 24.06.2008 17:31 de Daniel Popescu

Jarno Trulli crede ca trece prin cel mai favorabil moment al carierei sale, dupa ce a terminat pe podium Marele premiu al Frantei.

Italianul a avut o lupta apriga cu Heikki Kovalainen in ultimele tururi ale cursei, insa a reusit sa-si mentina pozitia.

"Cred ca pilotez mai bine ca niciodata. Am experienta si cred ca pot imbunatati performantele in fiecare an, pentru ca intotdeauna inveti din greseli si din experienta", a declarat Trulli.

"Cu o masina competitiva ma pot lupta pentru primele locuri, sunt sigur de asta. In Franta am demonstrat cat de determinat sunt, m-am luptat pana la sfarsit si m-am bucurat de asta".

Trulli a admis ca Toyota au inregistrate progrese anul acesta si crede ca acest lucru se petrece pentru ca inginerii au construit o masina mai buna. "Anul acesta suntem mult mai competitivi, masina pare mai stabila si sunt capabil sa fortez mai mult pentru ca este foarte usor de pilotat", a explicat el. "Masina este mai rapida decat anul trecut si asta insemna ca este mai competitiva. Am castigat deja mai multe puncte decat in 2007, iar asta demonstreaza imbunatatirile pe care le-am facut. Stim ca suntem inca putin in spatele celor mai rapide masini, dar am demonstrat ca in unele curse putem lupta cu McLaren si BMW. Vrem sa facem asta mult mai des si pentru asta trebuie sa imbunatatim si mai mult masina, dar sunt sigur ca ne indreptam in directia cea buna".