Bahrain, antrenamente 3: Rosberg, cel mai rapid

Publicat sâmbătă, 05.04.2008 13:08 de Daniel Popescu

Nico Rosberg a realizat cel mai bun timp in ultima sesiune de antrenamente din Bahrain.

Pilotul Scuderiei Ferrari, Felipe Massa, s-a clasat pe locul 2, desi a fost cel mai rapid pana in momentul in care echipele au schimbat pneurile cu cele soft si au simulat calificarile in ultimele minute.

Ferrari au luat parte la antrenamente doar in ultimele 23 de minute ale sesiunii, preferand sa-i lase pe rivali sa curete pista de praf. Pilotii echipelor de top au utilizat multa benzina, Massa fiind de altfel singurul care a reusit sa se situeze pe primele pozitii, Kimi Raikkonen terminand pe locul 9, in timp ce Heikki Kovalainen si Lewis Hamilton au terminat pe locurile 10 si respectiv 18.

Raikkonen a comis erori de pilotaj in cele doua iesiri ale sale pe pista. Nico Rosberg a reusit sa se impuna in finalul sesiunii in fata lui Massa. Tot atunci, Mark Webber a reusit un timp foarte bun, pilotul Red Bull terminad astfel pe locul 3.

Jarno Trulli, David Coulthard si Kazuki Nakajima au completat topul primilor 6 piloti, clasandu-se in fata lui Robert Kubica si Nelson Piquet Jr.

Activitatea pilotilor din ultimele minute ale sesiunii a fost foarte intensa, cei doi piloti Honda cazand pe locurile 14 si 16 dupa ce, in cea mai mare parte a timpului, au ocupat locurile 3 si 4. De asemenea, si timpii realizati de piloti au fost foarte stransi, primii 14 clasati fiind despartiti de numai 1.03 secunde.

Rezultatele complete ale sesiunii le puteti vizualiza aici.

  • jannini, sâmbătă, 05.04.2008 14:00
    fara subiect,doar predicat...

    ciudata matematica asta...m-a mincat sa verific...