Barrichello, multumit de prestatia sa

Publicat luni, 09.06.2008 13:11 de Daniel Popescu

Rubens Barrichello a admis ca este multumit de locul 7 ocupat in cursa din Canada, desi a pierdut trei locuri in finalul cursei.

Pilotul echipei Honda a fost liderul cursei pentru 7 tururi, insa a cazut pe locul 4 cand a efectuat unica intrare la boxe. In ultima parte a cursei brazilianul a iesit in decor si a mai pierdut trei locuri.

"Sunt multumit cu cele doua puncte, in special pentru ca m-am gandit ca sansele de a termina in puncte sunt mici cand am inceput weekendului"

, a precizat Barrichello.

Coechipierul sau, Jenson Button, a avut parte de un weekend mult mai dificil, englezul terminand pe locul 11 dupa ce a plecat in cursa de pe linia boxelor ca urmare a unor probleme mecanice. "A fost foarte greu si, in cele din urma, o cursa dezamagitoare. Este dificil sa pleci din spatele grilei si am folosit niste setari pe care nu le-am mai utilizat in acest weekend", a explicat Button motivele unei curse mai putin reusite.

  • angusyoung, luni, 09.06.2008 13:22
    ratatul

    sa-ti fie rusine ratatule.te-ai luptat cu nakajima si cu webber dar pe pe massa l-ai lasat sa treaca pe langa tine ca vantul.ar trebui sa va penalizeze aia si pe voi.nu inteleg cum nu iti este jena sa mai declari ca vrei sa ajungi campion mondial.RUSINE.

  • angusyoung, luni, 09.06.2008 13:32
    inca ceva

    abia astept ziua cand in f1 nu vor mai fi barricello, coulthard,fisichella si trulli.au avut pe mana cele mai bune masini din f1 si toti 4 n-au realizat nimic.doar cateva victorii razlete.nu meritati sa ajungeti in f1. plecati si lasati-i pe altii mai buni in locul vostru.