Vettel, fericit sa castige un punct la Montreal

Publicat luni, 09.06.2008 13:39 de Daniel Popescu

Sebastian Vettel a fost multumit de castigarea ultimul punct pus in joc in Marele Premiu al Canadei.

Pilotul Scuderiei Toro Rosso a fost fortat sa plece de pe linia boxelor dupa accidentul comis sambata in antrenamente, insa germanul a reusit sa-si treaca in cont un punct dupa o cursa haotica. Totusi, el a admis la final ca ar fi putut termina chiar mai sus.

"Am fost capabil sa urc cateva locuri dupa iesirea safety car-ului si am optat pentru o singura intrare la boxe"

, a declarat Vettel. "Nu stiu exact ce s-a intamplat in timpul opririi la boxe, cred ca a fost o problema de realimentare, dar ne-a costat foarte mult, poate doua pozitii. Oricum, a fost o zi minunata si este fantastic sa termin pe locul 8".

Coechipierul sau, Sebastien Bourdais, a incheiat Marele Premiu al Canadei doar pe locul 13, admitand ca singurul sau scop in cursa a fost sa ajunga cu bine la linia de sosire. "A fost un weekend prost. Cursa a fost asa cum ne asteptam, intrucat conditiile pistei au fost precare. A fost un dezastru complet pentru mine si nu m-am gandit la posibilitatea de a pilota rapid, am vrut doar sa aduc masina acasa, dar chiar si asta a fost o provocare", a precizat francezul.

  • KalEl, luni, 09.06.2008 13:56
    @marc gene

    in stirea asta http://formula1.automarket.ro/stiri/articol/12271/gene-nu-va-fi-prezent-la-mp-al-canadei.html l`ati depunctat pe marc gene pentru ca nu va fi prezent la MP al Canadei ... uitandu`ma pe F1.com in cadrul pozelor de la cursa am avut marea surpriza sa il vad pe Marc Gene prezent la cursa ... isi va primi punctele inapoi ?