Rosberg regreta incidentul din pitlane

Publicat luni, 09.06.2008 14:19 de Daniel Popescu

Nico Rosberg este dezamgit de incidentul din pitlane din timpul cursei de la Montreal, germanul terminand in afara punctelor.

Rosberg a lovit monopostul pilotat de Lewis Hamilton la iesirea din pitlane dupa ce englezul il lovise anterior pe Raikkonen si a pierdut aripa fata, dar a fost capabil sa continue cursa.

"Startul a fost fantastic. L-am depasit pe Alonso in primul viraj si ma distantam de el, dar in acelasi timp pierdeam teren in fata lui Massa. Dar apoi a fost incidentul din pitlane, iar asta este pacat"

, a explicat pilotul echipei Williams.

Coechipierul sau, Kazuki Nakajima, a fost nevoit sa abandoneze dupa ce a intrat in zid in momentul in care incerca sa ajunga in pitlane dupa ce aripa fata a masinii sale intrase sub monopost. "Avand in vedere celelalte incidente, totul mergea bine, dar nu am putut sa-l evit pe Button cand il urmaream", a explicat Nakajima. "Mi-am deteriorat aripa fata si, cand am intrat in pitlane, s-a detasat complet si s-a blocat sub sasiu. Nu am putut sa virez si astfel s-a terminat cursa mea".

  • cris_t_yan, luni, 09.06.2008 14:28
    TVR...

    Fratilor, voi nu sunte-ti deranjati de truncherile de transmisie ce ni le infige TVR-ul? Hai sa facem ceva! Putem cel putin sa incepem sa scriem mail-uri de nemultumire catre ei.... sa aloce mai mult spatiu. Cursa asta a fost pe TVR2 si tot nu am avut podium si conferinta de presa, ca sa nu mai zic de emisiunea Padoc anuntata si paraanuntata la 19:15 dar lipsa totala?! Sa nu mai amintesc de concentrarea comentatorilor... TVR nu merita ceea ce au...... pe noi.... ALIATIVA.... LUATI INITIATIVA >>>>>>> [email protected] , [email protected]

  • zifi, luni, 09.06.2008 15:45
    Re:never TVR

    Fratele meu, eu de mai bine de 3 ani nu ma uita la " comentariul" de 2 bani al lui tolomacul de mitoman elexandrescu....am 3 variante plauzibile RTL, Rai uno, RTL Klub..sa vezi acolo comentariu nu ce fac noobii de la tvr.

  • cris_t_yan, luni, 09.06.2008 16:16
    N'am incercat

    la urmatoarea cursa voi incerca si eu una din variantele date de tine....sunt convins ca va fi mult mai bine

  • Montoya03, marţi, 10.06.2008 17:48
    CORECTATI. pierdeam teren in fata lui Massa

    CORECTATI. pierdeam teren in fata lui KIMI