Barrichello saluta revenirea in puncte

Publicat luni, 26.05.2008 13:01 de Daniel Popescu

Rubens Barrichello a fost fericit sa castige din nou puncte dupa locul 6 ocupat in cursa de la Monaco.

Desi a admis ca putea face chiar o treaba mai buna, brazilianul s-a declarat multumit de performanta sa. "Este grozav sa revin in puncte si sunt foarte fericit pentru mine si pentru echipa", a declarat brazilianul. "Am avut o cursa buna, dar din pacate am fost tinut in spate pentru mult timp de Trulli, altfel as fi putut face mai mult. Suntem capabili sa obtinem puncte si sper ca acesta sa fie startul unei perioade bune pentru noi"

.

Barrichello a obtinut duminica primele sale puncte din 2006, in prima cursa a sezonului din Australia fiind descalificat dupa ce a terminat pe locul 6.

Coechipierul sau, Jenson Button, a avut parte de o cursa plina de incidente si a terminat doar pe locul 11, englezul fiind nemultumit de rezultatul final. "Cursa mea a fost dezamagitoare. Am avut un start prost si am pierdut cateva locuri. Apoi, rulam alaturi de Heidfeld si credeam ca este loc suficient sa atac pe interior, dar i-am atins roata cu nasul meu si mi-am rupt aripa fata. Mai tarziu, am fost lovit din spate de Kovalainen, care mi-a deteriorat spatele si m-a scos din sicana. Sunt dezamagit pentru ca puteam iesi cu un rezultat bun de aici".

  • b_toni, marţi, 27.05.2008 08:36
    despre Honda

    Mi se pare normal ca echipa Honda si pilotii sai sa fie trecuti in grupa SILVER, dupa rezultatele de pana acum. In felul acesta se vor echilibra cele trei grupe valorice.