Sutil, dezamagit dupa cea mai buna cursa a carierei

Publicat luni, 26.05.2008 12:45 de Daniel Popescu

Adrian Sutil si-a exprimat dezamagirea dupa ce a ratat de putin o clasare pe locul 4 in Marele Premiu al statului Monaco.

Pilotul echipei Force India rula pe locul 4 in momentul in care Kimi Raikkonen l-a lovit in spate, germanul fiind obligat sa abandoneze in urma incidentului. Raikkonen a franat mai devreme decat normal la iesirea din tunel pentru a fi precaut, dar cel mai probabil a rulat peste o portiune de pista imbibata cu apa, motiv pentru care a pierdut controlul volanului. Campionul mondial a putut continua cursa dupa ce a inlocuit nasul masinii, insa Sutil nu a fost la fel de norocos.

"Este foarte pacat, am fost aproape", a declarat Sutil pentru postul de televiziune ITV. "Apoi Raikkonen m-a lovit din spate si mi-a distrus cursa. A fost cea mai buna cursa din cariera mea si este foarte pacat. Nu pot spune mai mult de atat. Sunt foarte dezamagit".

Sutil a plecat in cursa de pe locul 18, dar a urcat progresiv dupa ce mai multi piloti au abandonat si dupa numeroasele incidente petrecute pe pista.

Nici Giancarlo Fisichella nu a reusit sa termine cursa, desi isi propuse sa obtina un punct la cursa cu numarul 200 din cariera sa. "La inceputul cursei am fost atent sa nu am probleme, dar apoi am pierdut primele doua trepte de viteze si rulam in treapta a treia", explica italianul. "Chiar si in aceste conditii timpii mei erau competitivi, dar apoi am pierdut a patra treapta de viteze si cursa mea s-a incheiat. este mare pacat pentru echipa".

  • undispudet, luni, 26.05.2008 12:58
    OFFFFFFFFFFFF!

    Sper k s-a vazut ce poata sa faca raikonen asa k pacat de SUTIL ...........