Barrichello si Button, optimisti dupa debutul bun

Publicat vineri, 28.03.2008 18:24 de Daniel Popescu

Rubens Barrichello si Jenson Button se simt incurajati de performantele echipei din primele doua curse ale anului.

Echipa japoneza a avut un an 2007 dezamagitor, insa au inceput promitator sezonul 2008, sporind sperantele echipei intr-un an mai bun.

Desi Honda nu au niciun punct in clasamentul constructorilor, Barrichello a termninat in puncte cursa de la Melbourne, ulterior fiind descalificat. "Suntem multumiti de performantele noastre de pana acum in acest sezon si este foarte important ca am parcurs intreaga cursa din Malaezia"

, a declarat Button in cadrul unui preview al echipei sale.

"Pozitia noastra in plutonul de mijloc este incurajatoare, totusi trebuie sa facem un nou pas in fata pentru a putea lupte pentru puncte. Vom utiliza datele din Australia si malaezia pentru a maximiza performantele noastre. Sper ca vom reusi sa batem din nou la usa primelor 10 pozitii in calificari".

La randul sau, Barrichello a precizat: "Primele doua curse ale sezonului au fost foarte incurajatoare pentru echipa si am fost multumit de modul in care a functionat masina. Malaezia a fost o provocare pentru mine dupa ce am ratat antrenamentele de sambata, dar monopostul RA108 s-a dovedit competitiv si a performat bine".