Barrichello va dezvalui secretele experientei la Ferrari

Publicat joi, 13.11.2008 10:39 de Daniel Popescu

Rubens Barrichello a marturisit ca ia in calcul scrierea unei carti in care sa faca dezvaluiri despre periaoda petrecuta la Scuderia Ferrari.

Barrichello a concurat la Ferrari timp de 6 ani intre sezoanele 2000-2005, insa relatia sa cu Michael Schumacher si sefii Scuderiei nu a fost intotdeauna foarte buna.

Pilotul brazilian spune ca intr-o buna zi ar putea publica o carte in care sa faca dezvaluiri inedite despre experienta traita in curtea Calutului Cabrat.

"Publicul nu stie nici macar jumatate din experienta pe care am trait-o la Ferrari. Poate ca intr-o zi vor putea citi adevarul intr-o carte", a declarat el al Sao Paulo.

Viitorul lui Barrichello in Formula 1 este in continuare incert, mai ales ca echipa sa, Honda Racing, il va testa la Barcelona pe Bruno Senna. In cazul in care va fi indepartat de la echipa japoneza, singura alternativa a lui Barrichello va ramane Toro Rosso.

Acesta spune insa ca, daca nu isi va gasi un angajament in Marele Circ, va renunta definitiv la cariera de pilot. "Fie raman in Formula 1, fie nu mai concurez", a precizat el, negand astfel posibilitatea de a pilota intr-o alta competitie a sporturilor cu motor.

  • LittleAngelL, joi, 13.11.2008 19:39
    ..

    bari precum massa au fost neste sclavi ai lui shumi.pacat am fost super dezamagit anul aceste cand massa a pierdut titlul..merita dupa toat aumilinta din partea lui shumi

  • miry2000, duminică, 30.11.2008 14:12
    Nu e adevarat!!

    Schumi s-a retras sa ii faca loc lui Massa!!!!!!! asta a fost motivul principal