Berger: "Intr-o zi voi reveni in Formula 1"

Publicat vineri, 28.11.2008 10:33 de Daniel Popescu

Gerhard Berger spune ca la un moment dat va reveni in Formula 1, dupa ce in aceasta saptamana si-a vandut actiunile detinute la Scuderia Toro Rosso.

Invocand faptul ca nu poate sustine financiar echipa, Berger a decis sa vanda cele 50% din actiunile Scuderiei Toro Rosso mogulului Red Bull, Dietrich Mateschitz.

In urma acestei tranzactii, fostul pilot austriacul a iesit oficial din lumea Formulei 1, insa acesta nu exclude o revenire in Marele Circ in viitorul mai mult sau mai putin apropiat.

"Nu va faceti griji, este foarte posibil sa reapar intr-o zi", a declarat Berger pentru publicatia germana Auto Motor und Sport.

Gerhard Berger a concurat in Formula 1 intre 1984 - 1997, iar ulterior a fost directorul sportiv al celor de la BMW pana in 2003. Cu numai cateva zile in urma, Berger a renuntat la actiunile Scuderiei Toro Rosso, marcandu-si astfel a treia iesire din lumea Formulei 1.

Se vehiculeaza ca Red Bull, care detine din nou controlul total al echipei, intentioneaza sa vanda Scuderia Toro Rosso pana la finalul sezonului 2009.

  • radcargt08, vineri, 28.11.2008 16:19
    @G BERGER

    Austriacul e posibil sa revina la carma T Rosso cand echipa va avea un nou propietar si nume...In contextul crizei ecomomice nu vad un cumparator puternic ma refer un constructor..gen AUDI>VW