BMW: "Este prea devreme sa vorbim despre titlu"

Publicat luni, 09.06.2008 17:08 de Daniel Popescu

Willy Rampf crede ca este prea devreme pentru a vorbi despre sansele echipei BMW-Sauber de a lupta pentru titlul mondial in acest sezon.

Robert Kubica a realizat duminica prima victorie din cariera sa, dar si din scurta istorie a echipei sale. Polonezul a devenit lider al clasamentului general, iar BMW este la numai 3 puncte de Ferrari in clasamentul constructorilor, insa directorul tehnic al echipei, Willy Rampf, crede ca este prea devreme pentru a putea discuta despre titlu.

"Cred ca este prea devreme sa spun", a precizat Rampf. "Suntem foarte mandri de ce am realizat pana acum cu prima noastra victorie, iar primele doua pozitii sunt chiar mai bune. Este ceea ce am visat. Sa ne gandim la campionat ar fi frumos, dar este mult prea devreme".

La randul sau, seful departamentului de motorsoport al BMW, Mario Theissen, spune ca echipa se va concentra pe fiecare cursa in parte si nu asupra intregului campionat. "Privim individual spre fiecare cursa, iar acum ne concentram pe Magny Cours pentru a vedea ce putem face acolo", a precizat Theissen. "Misiunea noastra a fost indeplinita".

  • painkiller, luni, 09.06.2008 17:28
    prima si ultima

    eu nu prea inteleg focul asta de paie pe seama BMW. kubica e un pilot excelent dar masian nu se compara cu ferrari sau mclaren. eu zic ca e ultima cursa castigata pe acest sezon in conditii normale (adica kimi si hamilton, massa pe pista)

  • reddog, luni, 09.06.2008 19:55
    painkiller

    Tu nu prea intelegi ce se intampla in F1 daca spui asta,pai Kubica cu ce masina a castigat? cu ce masina a plecat in cursa de pe locul 2? cu ce masina a iesit la Monaco pe locul 2?...BMW este in crestere de forma de la un MP la altu ,probabil pana la sfarsit-ul acestui sezon or sa mai creasca si implicit o sa mai castige curse,locul 2 la echipe spune totul...asta in timp ce Heidfeld a mai dat si ghioarle .....cu ,cat mai multe masini performante in pista cu atat mai bine,e frumos pentru noi,e frumos pentru spectacol

  • painkiller, luni, 09.06.2008 23:51
    serios

    kubica de anu asta e hamilton de anu' trecut. ce depasiri spectaculoase, situatii limita a depasit kubica ????? kubica e un "fragar" :)