Raikkonen: "Kubica si BMW pot lupta pentru titlu"

Publicat luni, 09.06.2008 17:32 de Daniel Popescu

Kimi Raikkonen crede ca Robert Kubica si BMW-Sauber au sanse la titlurile mondiale in acest sezon, dupa ce polonezul a reusit prima sa victorie din F1.

Campionul mondial crede ca principalul atu al germanilor este constanta cu care obtin rezultate bune, chiar daca nu au cea mai buna masina din Marele Circ.

"Ei castiga puncte tot timpul. Nimeni nu ii poate exclude din lupta. Kubica are 4 puncte in fata lui Hamilton si Massa si 7 in fata mea", a declarat Raikkonen.

Intrebat daca Robert Kubica poate aspira la titlul suprem, Raikkonen a replicat: "Am vazut ca au fost rapizi tot anul. Acum au terminat pe primele doua locuri. Cand lucrurile merg prost pentru cei din frunte ei trec la conducere. Cred ca cu masina noastra suntem capabili sa castigam curse si sa revenim. Este inca prea devreme si nu suntem intr-o pozitie foarte buna, dar trebuie sa incepem sa castigam puncte din nou".

Pilotul Scuderiei Ferrari nu a castigat niciun punct in ultimele doua curse, fiind depasit in clasament chiar si de catre coechipierul sau mai slab cotat, Felipe Massa.

  • undispudet, luni, 09.06.2008 17:39
    WHAUUUU!

    Cate punt=cte in favoarea echipei BMW ESTEEEEEEEE....

  • drbesz, luni, 09.06.2008 17:48
    ....

    da sigur ca au sanse... pe play station....

  • mirco, luni, 09.06.2008 19:57
    puncte

    de ce nu ii dati puncte si lui massa ? doar e mentionat mai sus

  • bogdan_197, marţi, 10.06.2008 08:46
    ..........si de catre coechipierul sau mai slab cotat, Felipe Massa.

    Corect , trebuia sa`i dea puncte si lui Massa...in minus :)))