Kubica l-ar primi pe Alonso la BMW-Sauber

Publicat marţi, 10.06.2008 10:25 de Daniel Popescu

Robert Kubica a marturisit ca nu ar avea nimic impotriva ca Fernando Alonso sa ajunga la BMW-Sauber in sezonul urmator.

Este binecunoscut faptul ca pilotul polonez in varsta de 23 de ani este prieten cu Alonso, cei doi petrecand mult timp impreuna in weekendurile de cursa. Oficialii team-ului german doresc sa-l pstreze la echipa pe Kubica si anul viitor, insa, asa cum v-am informat anterior, Nick Heidfeld este in pericol la BMW-Sauber dupa rezultatele mai putin concludente din acest an.

Intrebat de publicatia spaniola El Pais daca l-ar primi pe Alonso la BMW, Kubica a avut numai cuvinte de lauda la adresa dublului campion mondial. "Nu as avea nicio problema in privinta asta. Ma inteleg foarte bine cu el. Nu stiu ce se va intampla in viitor, dar daca amandoi am pilota pentru BMW ne-am distra foarte mult", a declarat Kubica. "Ne apreciem reciproc ca piloti, dar si ca oameni. Stiti ca atunci cand spune ceva, spune exact ce gandeste. Nu este genul de om care se gandeste prea mult la imaginea lui sau sa spuna ceva in sopuri publicitare sau doar ca sa arate bine".

In alta ordine de idei, Kubica spera ca BMW-Sauber sa-i ofere sansa de a lupta pentru titlul mondial. Cu toate acestea, polonezul sustine ca nu este pilotul numarul 1 al echipei. "Nu cred ca am nevoie de asta. Tot ce conteaza este sa-mi fac treaba si sa-mi imbunatatesc performantele zi de zi. Pana la urma, asta conteaza: sa raman concentrat pentru a castiga curse".

 

  • Hellene, marţi, 10.06.2008 16:23
    Interesant

    Ar fi interesant de vazut un astfel de sezon, cu Alonso la BMW Sauber. Good Luck!