Domenicali: "Trebuie sa respectam BMW-Sauber"

Publicat marţi, 10.06.2008 11:39 de Daniel Popescu

Stefano Domenicali spune ca Ferrari trebuie sa respecte echipa BMW-Sauber dupa ce germanii au realizat prima victorie din istorie.

BMW-Sauber au obtinut duminica prima victorie din scurta istorie a echipei prin Robert Kubica, indeplinindu-si astfel obiectivul fixat la inceputul acestui an.

Rezultatul i-a permis lui Kubica sa devina lider, in timp ce BMW s-au apropiat la numai 3 puncte de Ferrari in clasamentul constructorilor. Rivalii de la Ferrari au admis ca BMW-Sauber reprezinta o amenintare si spun, prin vocea seful de echipa, Steafano Doemnicali, ca trebuie sa-i respecte pe germani.

"Trebuie sa fim pragmatici si sa ne uitam la puncte", a precizat Domenicali. "Sunt la 3 puncte de noi, iar Kubica conduce, asa ca trebuie sa ii respectam si asa vom face. Kubica a pilotat minunat. Fantastic, dar vom vedea ce se va intampla in Franta".

Ferrari au dezamagit in ultimele doua curse ale sezonului, dar italienii spera sa revina in gforta in viitorul apropiat. "Este foarte dezamagitor sa castigam punctele pe care le-am obtinut in ultimele doua curse, avand in vedere modul in care ne-am pregatit. Asa ca vrem sa reactionam corespunzator pentru ca, va asigur, avem spiritul necesar. Am pregatit aceste doua curse intr-un mod minunat, trebuie sa spun, si am luat mai putine puncte decat anul trecut. Stim ca adversarii sunt puternici, fara indoiala, dar campionatul este lung si vom vedea. Vom lupta pana la sfarsit".