BMW: "Suntem o echipa de top"

Publicat marţi, 10.06.2008 11:52 de Daniel Popescu

Pilotii BMW-Sauber, Robert Kubica si Nick Heidfeld, considera ca echipa germana poate fi considerata una de top dupa rezultatul istoric de la Montreal.

BMW-Sauber au obtinut primele doua pozitii in Marele Premiu al Canadei de duminica, profitand la maxim de incidentele in care au fost implicati Kimi Raikkonen si Lewis Hamilton. Intrebat daca BMW-Sauber este acum o echipa de top, Kubica a raspuns pozitiv.

"Cred ca atunci cand conduci clasamentul ca pilot dupa sapte curse si cand ai o masina care poate castiga curse si care poate lupta pentru primele locuri... Deci, daca o echipa poate construi o masina de top, inseamna ca este o echipa de top. Cred ca asta este foarte clar"

, a declarat Kubica.

Declaratiile polonezului sunt confirmate si de catre coechipierul sau, Nick Heidfeld. "Am mai condus clasamentul constructorilor in acest sezon, acum Kubica conduce clasamentul pilotilor, asa ca trebuie sa fim o echipa de top acum. Cred ca McLaren si Ferrari au facut o serie de greseli in acest sezon, si-au ruinat cursa aici, dar oricum trebuie sa fii o echipa de top pentru a nu comite astfel de erori", a explicat germanul.

  • Hellene, marţi, 10.06.2008 16:26
    Da, dar...

    Dupa cum ati spus, pilotii BMW Sauber au profitat de incidentele in care au fost implicati Kimi Raikkonen si Lewis Hamilton. Daca nu s-ar fi intamplat acel lucru cu Lewis si Kimi, sigur podiumul n-ar mai fi constat intr-o dubla BMW. ;)

  • Hellene, marţi, 10.06.2008 16:28
    E corect.

    Sunteti o echipa de top, dar dupa McLaren Mercedes si Ferrari Scuderia. Sper ca stiati asta deja: cand cele doua echipe sunt in dificultate, da, se poate vorbi de o dubla BMW, sau macar de o vitorie pt Kubica. Heidfeld nu mai pare a fi atat de strong ca-n sezonul trecut. :)