Gene, dezamagit de prestatia lui Alonso

Publicat marţi, 10.06.2008 12:57 de Daniel Popescu

Marc Gene a marturisit ca nu se astepta ca Fernando Alonso sa comite doua greseli copilaresti in utimele curse ale sezonului.

Alonso a abandonat in Canada in urma unei erori de pilataj, iar pilotul de teste al Scuderiei Ferrari, Marc Gene si-a exprimat dezamagirea pentru prestatia conationalului sau.

"Nu l-am vazut niciodata sa comita doua erori succesive. Acestea sunt tipurile de curse in care trebuie sa-ti folosesti capul"

, a precizat pilotul spaniol. De asemenea, Gene crede ca decizia comisarilor de a-l penaliza pe Hamilton cu 10 pozitii pe grila de start a Marelui Premiu al Frantei este corecta.

Testerul Ferrari a fost prezent la Montreal, desi initial anuntase ca nu isi poate indeplini sarcinile in urma accidentului suferit in testele pentru cursa de la Le Mans . "Echipa mi-a spus sa nu ma ingrijorat, dar am preferat sa ma duc chiar si asa", a precizat Gene.

  • undispudet, marţi, 10.06.2008 13:09
    offfffffffffff

    Ce ma enerveaza acest GENE,trb sa zica si el ceva ca l-a mancat limba s-a zica,normal k a mers prost din cauza masini nu greseala de pilotaj...

  • cobra, marţi, 10.06.2008 13:21
    "Echipa mi-a spus sa nu ma ingrijorat"

    inteleg alonso ia cu minus dar de ce ia gene + ?pentru ce ? a facut el ceva ? si mai ales +5.....decizie patetica

  • KalEl, marţi, 10.06.2008 15:57
    @punctaj

    pentru prezenta la marele premiu al canadei in principiu. saptamana trecuta pierduse 5 pct pentru acest lucru ( ca nu va putea sa fie prezent la MP )