BMW-Sauber, dezamagiti de calificari

Publicat duminică, 11.05.2008 11:58 de Daniel Popescu

Pilotii echipei BMW-Sauber, Robert Kubica si Nick Heidfeld, au recunoscut ca sunt nemultumiti de rezultatele obtinute in calificarile pentru MP al Turciei.

Locul 5 ocupat de Kubica pe grila de start reprezinta cel mai slab rezultat al sau din acest sezon, in timp ce Heidfeld a dezamagit echipa terminand doar pe locul 9.

"Sunt destul de multumit de rezultatul din calificari si sper sa fac o cursa buna. Ne asteptam la ceva mai mult dupa ce am terminat pe locul 2 in Q2, dar dupa ce am realimentat stabilitatea masinii nu a fost buna in cateva viraje si a devenit dificil de pilotat"

, a declarat Kubica. "Cu rezervorul plin masina a devenit subviratoare. Trebuie sa analizam si sa intelegem de ce".

Vizibil dezamagit de locul 9, Heidfeld a admis totusi ca lucrurile au mers mai bine pentru el decat in antrenamente. "Bineinteles ca nu sunt multumit cu locul 9, dar exista si ceva pozitiv in calificari: a fost mult mai bine decat in antrenamente", a precizat germanul. "Soarele a iesit dintre nori si asta m-a ajutat sa incalzesc pneurile. Ultimul meu tur rapid a fost foarte bun pana in ultimul sector, cand am comis o greseala care m-a costat trei zecimi de secunda. Cred ca pot urca cateva locuri in cursa".