Webber spera sa castige puncte

Publicat duminică, 11.05.2008 12:19 de Daniel Popescu

Mark Webber si-a stabilit ca obiectiv pentru cursa de duminica sa castige puncte, dupa ce a terminat calificarile pe locul 6.

Pilotul echipei Red Bull si-a egalat astfel recordul din acest sezon in privinta calificarilor si crede ca va fi capabil sa castige puncte in cursa de duminica.

"Este bine ca am terminat pe 6, dupa ce ieri am dezamagit echipa. Singurul aspect negativ al zilei este ca voi pleca de pe partea stanga a grilei, dar in afara de asta totul a mers foarte bine"

, a declarat Webber. "Suntem intr-o forma rezonabila pentru a castiga puncte bune duminica, trebuie doar sa avem pitstopuri bune. va fi o cursa interesanta, iar echipa a facut o treaba foarte buna. Sa ajungi cu mabele masini in Q3 reprezinta un mare efort".

La randul sau, David Coulthard s-a calificat in ultima faza a calificarilor, insa a admis ca in Q3 masina sa a avut foarte mult combustibil. "Sunt multumit sa ajung in primii 10 dupa problemele de la ultimele doua Grand Prix-uri", a precizat el. "Am folosit toate tipurile de pneuri pentru a ajunge aici, doua seturi in Q1 si doua seturi in Q2, pentru ca nu am vrut sa-mi asum riscuri. Am facut un singur tur rapid in Q3 pentru ca am vrut sa salvez combustibil, asa ca masina a fost foarte grea".