BMW-Sauber, nemultumiti de performante

Publicat vineri, 09.05.2008 17:13 de Daniel Popescu

Pilotii echipei BMW-Sauber, Nick Heidfeld si Robert Kubica, s-au declarat nemultumiti de modul in care au descurs cele doua sesiuni de antrenamente libere.

BMW-Sauber au efectuat vineri antrenamentele pentru Marele Premiu al Turciei. Desi s-a clasat la final pe locul 6, Robert Kubica a fopst nemultumit de stabilitatea monopostului si de alte mici probleme.

"Din pacate nu am avut prea mult timp pe pista dimineata din cauza unei mici probleme tehnice", a declarat Kubica.

"De aceea a trebuit sa transferam pentru dupa-amiaza intregul program de astazi. Am iesit de numai patru ori pe circuit si am lucrat la pneuri si la setari. Mai avem cateva probleme cu stabilitatea masinii, dar am testat mai multe setari pe care le vom evalua, urmand sa-l alegem pe cel mai bun. Sunt increzator pentru maine".

La randul sau, Nick Heidfeld a fost nemultumit de modul in care s-au comportat pneurilor, admitand ca echipa trebuie sa mai lucreze la acest aspect. "Problema este ca nu am reusit sa incalzesc pneurile sufiecient de repede", a explicat polonezul. "De indata ce pneurile lucreaza la temperatura optima, totul este ok, dar dureaza prea mult timp pentru a ajunge acolo. Trebuie sa mai muncim in privinta asta".