Trulli, multumit dupa prima zi

Publicat vineri, 09.05.2008 17:52 de Daniel Popescu

Jarno Trulli este multumit de modul in care a decurs prima zi de antrenamente libere de la Istanbul.

Pilotul echipei Toyota spune ca nu a intampinat niciun fel de probleme pe parcursul zilei de vineri la Istanbul.

"A fost o zi buna, in ciuda conditiilor pistei, care a fost murdara dimineata si uda dupa-amiaza", a declarat italianul. "Am parcurs programul de testare al pneurilor si al setarilor si nu am avut nicio problema. masina pare ok pana acum, dar mai avem de muncit pentru a imbunatati manevrarea. Trebuie sa muncim mult pe parcursul urmatoarelor doua zile pentru a ne mentine in forma"

.

Coechipierul sau, Timo Glock, a avut de asemenea o zi buna si admite ca sesiunea de calificari de maine este foarte importanta. "Ambele sesiuni de antrenamente au decurs bine si masina a fost ok pe tot parcursul zilei. De asemenea, am reusit timpi competitivi. Granularea pneurilor si subvirarea au fost marile provocari de astazi. la un moment dat am ieist de pe pista, nu ma putut opri masina si a m deteriorat aripa fata", a declarat germanul.

"A fost greseala mea si am pierdut ultimele cinci minute, dar totusi a fost o zi buna. am avut cateva curse bune in GP2 aici, dar este dificil sa depasesti, asa ca sesiunea de calificari de maine este importanta pentru acest weekend. obiectivul nostru este sa ajungem in top 10, asa cum am facut in primele doua curse din acest an".